Potatismos

Man kan äta potatismos och så kan man äta Potatismos

Till en potion:
3 små/medelstora potatisar
1 vitlökskylfta
salt
en skvätt (1ish msk) mjölk
En stor klick (1,5-2msk) färskost

Dela potatisen i bitar och koka den i saltat vatten tillsammans med vitlöken till potatisen är genomkokt (15min kanske?).
Häll av vattnet och häll på en liten skvätt mjölk. Mosa och rör sedan ner färskosten.
Servera med lite gräslök.







Gött gött gött



Kommentarer
Postat av: L

Härligt att du är tillbaka i matbloggen, alltid lika kul att läsa :)

2010-02-17 @ 20:42:59
Postat av: Emma

vad gott med färskost i!

2010-02-28 @ 16:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0