Pastagratäng
2 port (ugn 200°C)
1 gullök
1 vitlöksklyfta
300g krossade tomater
oregano
basilika
1 rejäl näve pasta
1 boll mozzarella
riven parmesan eller annan god ost
Koka upp pasta vatten.
Hacka och fräs lök och vitlök.
När löken börjar bli genomskinlig, häll på tomaterna och låt koka på svag värme. (Om torkade kryddor används. böher de koka med redan fån nu)
Koka pastan enl. anvisning på paketet.
Skiva mozzarellan i 0.5-1cm tjocka skivor.
När pastan kokat klart, häll av vattnet och blanda pastan med tomatsåsen.
Varva pasta och mozzarella i en form. Toppa med lite riven parmesan
Gratinera i 10-15 minuter.
Ta ut och låt vila i 5 minuter.
Smaklig måltid och ha en trevlig lördagkväll!
Kram, Cissi
1 gullök
1 vitlöksklyfta
300g krossade tomater
oregano
basilika
1 rejäl näve pasta
1 boll mozzarella
riven parmesan eller annan god ost
Koka upp pasta vatten.
Hacka och fräs lök och vitlök.
När löken börjar bli genomskinlig, häll på tomaterna och låt koka på svag värme. (Om torkade kryddor används. böher de koka med redan fån nu)
Koka pastan enl. anvisning på paketet.
Skiva mozzarellan i 0.5-1cm tjocka skivor.
När pastan kokat klart, häll av vattnet och blanda pastan med tomatsåsen.
Varva pasta och mozzarella i en form. Toppa med lite riven parmesan
Gratinera i 10-15 minuter.
Ta ut och låt vila i 5 minuter.
Smaklig måltid och ha en trevlig lördagkväll!
Kram, Cissi
Kommentarer
Trackback